Personal Training

Ook voor het sporten op maat kun je bij Boot Paramedisch Centrum terecht. Christian Coccia is sport & lifestylecoach en kan speciaal voor jou een training op maat verzorgen. Dat kan 1 op 1 met Christian als personal trainer, maar ook in kleine groepjes.

Christian Coccia is al een aantal jaren aan ons centrum verbonden. Hij werkt vanuit een holistische benadering en dat betekent dat hij bij de training naar een balans van je gehele lichaam kijkt. Naast bewegen is daarbij ook je voeding en je mentale welzijn erg belangrijk. Ben je op zoek naar balans tussen werk en privé en klaar om te gaan sporten en te investeren in jezelf? Bel hem voor een afspraak om te kijken welke trainingsvorm het beste bij je past.

Christian heeft zijn sporen verdiend in het boksen. Hij heeft op nationaal niveau in Italië in de ring gestaan. Na een heftig verkeersongeluk kon Christian zijn passie niet meer volgen. Na zijn studie aan de universiteit van Rome, besloot Christian het roer om te gooien en werd een sport & Lifestylecoach. Hij begeleidt en stimuleert mensen in het bewegen en bewust te worden van een gezonde leefstijl. Ook heeft hij een SMART principe ontwikkeld, waardoor mensen nog beter en sneller hun doel kunnen behalen. 

Contact

Christian Coccia
Telefoon: 06 – 45 40 28 75
Mail: stayfocusstaytrue@gmail.com
Website: www.christiancoccia.com