Massage

Heb je klachten zoals een vermoeid gevoel in je spieren, ben je stijf, heb je stress of hoofdpijn? Een massage kan zorgen voor flexibele spieren en ontspanning. Door het bevorderen van je bloedsomloop en lymfecirculatie (verwerking van afvalstoffen) en het mobiliseren van je spieren voel je je fysiek al een stuk lekkerder, ben je ontspannener en fitter. 

Massage is essentieel bij het verwerken van afvalstoffen. Ook optimaliseer je zo de conditie van je spieren. Zeker als je veel sport is massage een onderdeel van je lichamelijke verzorging. Je gaat toch ook regelmatig naar de kapper? 

Je kunt bij Boot Paramedisch Centrum kiezen voor de volgende massages:

  • Een deelmassage; rug-, nek-, schouder of beenmassage (1/2 uur)
  • Een algehele massage (1 uur)

Onze masseur Dominique Boot werkt sinds 2017 fulltime bij Boot Paramedisch Centrum. Hij masseert klanten die het belangrijk vinden hun lichaam preventief te onderhouden waardoor zij zich fit voelen. Ook geeft hij massages om het proces van herstel te starten, waardoor de conditie en het bereik van de spier weer optimaal wordt. Zijn ervaring als verzorger van verschillende voetbalclubs, de jeugdteams van NAC en de medewerkers van bedrijven zoals Van Donge & de Roo maken van hem een topmasseur. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld in andere behandelmogelijkheden als Dry Needling en medical taping. De samenwerking met sportartsen van het Amphia Ziekenhuis, chiropractors, fysiotherapeuten en personal trainers geeft hem in ons centrum de mogelijkheid iedereen optimaal te verzorgen.

Contact

Dominique Boot
Telefoon: 06 – 24 21 26 47
Mail: Bootsportmassage@gmail.com