Personal Training

Personal Training

Ben je toe aan aan een life changing sportprogramma? Een holistisch trainingsprogramma dat niet alleen zorgt voor balans in voeding, beweging en fit worden, maar ook bijdraagt aan mentale groei? Als sport- & lifestylecoach begeleidt Christian Coccia mensen die op zoek zijn naar groei door middel van sport. Die in charge willen zijn én blijven over hun eigen leven. Christian gelooft erin dat alles in je leven met elkaar in verbinding staat; je werk, je relaties, je lichaam, je mentale welbevinden, stress en ontspanning. Ben je er klaar voor om te gaan sporten & ontwikkelen op een ander level? Niet langer achteroverleunen, maar investeren in een leven op volle kracht? Neem dan nu het heft in eigen hand!

S.M.A.R.T. principe

Mentaliteit, daar gaat het om. Het leren en vasthouden van een positief patroon volledig passend bij jouw lichaam en levensstijl. Christian werkt volgens het zelf ontwikkelde S.M.A.R.T.-principe (Specific, Measurable, Achievable, Replicable & Time Oriented)

 

  • SPECIFIC – Iedereen is uniek. Christian kijkt altijd naar jouw specifieke situatie en bouwt de training, bestaande uit zo’n 4 fases, hieruit op.
  • MEASURABLE – Via personal assessments doorlopen en meten we jouw lichaamspatronen: manier van ademhalen, je houding, hoe fit je bent, je voeding etc.
  • ACHIEVABLE – Samen bepalen we jouw doelen, afgestemd op jouw levensstijl
  • REPLICABLE – Stap voor stap ontwikkelen we een routine die bij jou past en die je structureel kunt gaan toepassen in je (dagelijks) leven.
  • TIME ORIENTED- Ieder traject duurt zo’n 3 tot 4 maanden. Dat is de tijd die je lichaam & geest nodig hebben om te ontwennen, aan te passen, opnieuw op te bouwen en sterker te worden.

Contact

Christian Coccia : www.christiancoccia.com

Telefoon:

06 454 028 75

Mailadres:

stayfocusstaytrue@gmail.com