Vacature sportieve fysiotherapeut bij Boot Paramedisch Centrum

 

Je bent een sportieve fysiotherapeut die graag met de revaliderende sporter in onze 350 m² oefenzaal aan de slag gaat om samen het beste resultaat te behalen. Daarnaast vind je het ook leuk om patiënten met andere uiteenlopende klachten zowel “hands on” als in de oefenzaal te motiveren en begeleiden om het beste uit zichzelf te halen.

Verder heb jij een positieve enthousiaste uitstraling, je kent een mate van zelfstandigheid en neemt eigen initiatieven. Om zoveel mogelijk patiënten tegemoet te komen, kennen wij een avond openstelling. Dat betekent dat ook jij ’s avonds wel eens zal moeten werken.

 

Ben jij een gedreven fysiotherapeut met passie voor je vak dan ben jij echt bij ons op je plaats. Wij zoeken per direct versterking van ons team in Prinsenbeek.

 

Boot Paramedisch Centrum bestaat al sinds 1999. Naast een scala aan fysiotherapeuten met verschillende specialisaties, werken er bij ons ook een masseur en een personal trainer. Op deze manier kunnen wij onze patiënten garanderen dat ze deskundig en zeer efficiënt behandeld worden en dat ze snel een afspraak kunnen maken.

 

Natuurlijk zoeken wij elke dag weer naar het optimaliseren van onze therapie en ondersteuning van onze patiënten en daar hebben wij jou voor nodig.

 

Wie zoeken wij? Iemand die ….

  • Positief en enthousiast is.
  • Passie heeft voor het vak fysiotherapie.
  • Patiëntgericht werkt.
  • Proactief is en zelfstandig werkt.
  • Zijn/haar eigen verantwoording neemt.
  • Zijn/haar kennis en kunde met collega’s deelt.
  • Affiniteit heeft met (bal)sporten.

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

 

Je bent volledig verantwoordelijk voor het behandelen en begeleiden van patiënten met sport of beweging gerelateerde klachten in elke leeftijdscategorie. Ook het ontwikkelen en uitvoeren van een medisch trainingstherapie programma valt onder de verantwoording van jou.

 

Wat kun je van ons verwachten:

 

  • Een goed salaris
  • Alle mogelijkheden jezelf te profileren en ontwikkelen als therapeut binnen ons paramedisch centrum.
  • Een enthousiast en kundig team van collega’s.

 

Ben je op zoek naar een leuke werkplek waar je je kennis en je ervaring als fysiotherapeut kunt inzetten en uitbreiden? Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct. We maken graag kennis met je!

 

Mail je motivatie, cv en foto maar info@bootparamedischcentrum.nl en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met een heerlijk bakje koffie.