Sportfysiotherapie

Sport fysio

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport of wil gaan sporten. Hij begeleidt en adviseert ook ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. In zijn praktijk ziet hij ook ouderen en kinderen bij wie sport onderdeel is van therapie of ontwikkeling. Maar bovenal is hij gespecialiseerd in de sportspecifieke blessures. Therapie richt zich niet alleen op het herstel en behandeling van deze blessures, maar hij verdiept zich ook in de algehele status; waardoor kan een blessure ontstaan en met wat voor een strategie wordt het lichaam sterker/meer belastbaar gemaakt, waardoor herhaling kan worden voorkomen.

Waarom sportfysiotherapie?

De sportfysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het maken van sportspecifieke bewegingsanalyses en het uitwerken van sportrevalidatieplannen. Sporters worden daarnaast niet alleen behandeld in de praktijk, maar ook binnen trainings- of wedstrijdsituaties, waarbij samengewerkt wordt met een trainer of verzorger en op een toepasselijke sportlokatie, zodat alle componenten voor een topherstel voorhanden zijn.

Contact

Bas van Summeren

Telefoon:

06 23 71 66 67

Beste patiënten en klanten,

 

Door de geldende maatregelen van het RIVM en het KNGF zijn behandelingen met lichamelijk contact niet mogelijk. Videoconsulting is wel mogelijk.

 

Is er noodzaak bij uw behandeling, bijvoorbeeld na een operatie of bij acute problematiek, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Carola Boot: 06 23 71 66 67 of 076-5415482 of benader uw eigen therapeut. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten.

 

Blijf vooral gezond!
Team Boot Paramedisch Centrum