Medische fysiotherapie

Medische fysiotherapie

Goed functioneren is mogelijk als er balans is tussen wat uw lichaam aan kan en wat u van uw lichaam vraagt in dagelijkse bezigheden, werk en sport. Vraagt u meer dan uw lichaam aankan, dan ontstaat er een overbelasting in het houdings- en bewegingsapparaat wat uiteindelijk kan leiden tot lichamelijke klachten. Met medische trainingstherapie wordt functionele training bedoeld; er wordt geoefend in bewegingen die u nodig heeft en waar u problemen in ondervindt, zoals opstaan, een stuk kunnen lopen, traplopen, fietsen of andere specifieke bewegingen in uw dagelijks leven.

Waarom medische fysiotherapie

Samen met u kan de fysiotherapeut bepalen, waarin de klachten ontstaan en hoe hieraan gewerkt kan worden door specifieke oefeningen en met oefenapparatuur om zo deze disbalans tussen belasting en belastbaarheid op te lossen. Tijdens of na een periode van ziekte kan het goed zijn om uw lichamelijke conditie, kracht, balans en coördinatie te onderhouden en/of te verbeteren. Vaak is het moeilijk een begin te maken en vervolgens de eigen grenzen te zoeken en te bewaken. Bij Boot Paramedisch Centrum kunt u in de 200 m2 oefenzaal samen met de fysiotherapeut op creatieve, doelmatige en veilige manier werken aan uw doelstelling.

Contact

Carola Boot
tel 06 23 71 66 67

Beste patiënten en klanten,

 

Door de geldende maatregelen van het RIVM en het KNGF zijn behandelingen met lichamelijk contact niet mogelijk. Videoconsulting is wel mogelijk.

 

Is er noodzaak bij uw behandeling, bijvoorbeeld na een operatie of bij acute problematiek, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Carola Boot: 06 23 71 66 67 of 076-5415482 of benader uw eigen therapeut. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten.

 

Blijf vooral gezond!
Team Boot Paramedisch Centrum