Contact

Boot paramedisch centrum

In ons centrum behandelen we enerzijds lichamelijke klachten; (aandoeningen aan het bewegingsapparaat, revalidatie na operatie of hersenen- en hartaandoeningen, pathologie├źn). Anderzijds bestaan onze diensten uit preventief handelen om het lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren; massage en training voor een betere belastbaarheid van het lichaam.

Onze ruime fitnesszaal van 350 m2 is volledig ingericht met de nieuwste apparatuur op het gebied van fitness en revalidatietraining. De modern ingerichte praktijk is voorzien van een ruime wachtkamer en 5 behandelruimten, kleedkamers en douches. Het pand is toegankelijk voor mindervalide mensen.

Boot paramedisch centrum

Beste pati├źnten en klanten,

 

Door de geldende maatregelen van het RIVM en het KNGF zijn behandelingen met lichamelijk contact niet mogelijk. Videoconsulting is wel mogelijk.

 

Is er noodzaak bij uw behandeling, bijvoorbeeld na een operatie of bij acute problematiek, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Carola Boot: 06 23 71 66 67 of 076-5415482 of benader uw eigen therapeut. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten.

 

Blijf vooral gezond!
Team Boot Paramedisch Centrum