Boot Paramedisch Centrum

effectieve vakkundige massages

Fysiotherapie Boot foto 1Fysiotherapie Boot foto 2Fysiotherapie Boot

Boot heeft een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars, zodat uw behandeling volledig vergoed zal worden als u voor fysiotherapie verzekerd bent (fysiotherapie valt in de “aanvullende” verzekering).

Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt bij een stoornis in het bewegen van uw lichaam. Dat kan zijn een blessure aan spieren, banden, pezen en gewrichten of gevolgen van functiestoornissen aan het bloedvat-, long- en hartsysteem.

Een functiestoornis/klacht bestaat vaak uit meerdere verstoorde componenten zoals het gewricht, de spier en de belastbaarheid ervan. Het is dan noodzakelijk om al deze verstoorde structuren weer in balans te brengen.

De fysiotherapeut masseert/mobiliseert de weke delen (spieren/banden), waardoor het weefsel heelt. Door de samenwerking met de manueel therapeut wordt het gewricht indien nodig gecorrigeerd.

Vervolgens maakt u met de fysiotherapeut de stap naar actieve therapie. De belastbaarheid zoals kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen kunnen hersteld worden tot het gewenste niveau in de uitgebreide fitnesszaal. Zo bieden we een complete behandeling.